20 Temmuz 2013 Cumartesi

Harbi okey

Okey oyunu harbi ortamlarda oynanır. Öle abidik gubidik yerlerde oynanamaz. Türkiye'nin en harbi sitesi de adından anlaşılacagı üzerine http://www.harbiokey.com  ' dur. Tüm harbi okey oyuncuları burada okey oynarlar.

Harbi insanlar her zaman yaptıkları işte okey oyununu bile olsa ciddi olarak üzerinde durur ve eglencedeki yerlerini alırlar. Okey oyunu oynamak ayrıcalıktır ama harbi okey herkezin işi harcı degildir.

Site sahiplerimizden dogan beyin bu konuda şu sözü çok hoş ve manidardır. Bizim amaçımız okey oynamak degil harbi okeycileri toplamaktır demiştir.

Okey ülkemizde oldukça popüler olan ve 4 kişi tarafından oynanan bir masa oyunudur. Ancak bilgisayarların da yaygınlaşması ile pek çok kişi artık bu oyunu online olarak oynamayı tercih etmektedir. Okey oynamak isteyen pek çok kişi çeşitli avantajlarından dolayı bu oyunu online olarak oynamaktadır.
Online okey oynarken dilerseniz kendi arkadaşlarınızı davet edebilir, dilerseniz rastgele kişiler ile de oynayabilirsiniz. Son derece keyifli zaman geçirmeniz için ve oyunun akıcı olması için pek çok önlem alınmıştır.
Örneğin bir kişi oynarken diğerlerinin çok uzun süre beklememesi için oyuna belirli bir süre sınırı getirilmiştir. Böylece sıra kendine olan kişi çok uzun süre oyalanamaz.
Online okey oynamak için dilerseniz kendinize ait bir masa açarak yönetebilir, dilerseniz hazır açılmış olan masalardan birine girebilirsiniz. Diğer oyuncular ile sohbet edebilirsiniz, eğer istemiyorsanız sohbeti kapatmanız da mümkündür. Bu nedenle pek çok kişi online okey oynamayı tercih etmektedir. Bu oyun oldukça popüler bir seçimdir. Kaliteli bir sayfa sizin için daha keyifli olacaktır.
Harbi okey'in facebook adresini hiç denediniz mi? Oradanda rahat bir şekilde girebilirsiniz. 
Facebook okey için tıkla.