7 Mart 2013 Perşembe

Canlı okey oyunu oynama



Sohbet , eğlence, oyun filan hepsi bir tarafa da okey oyunu bir tarafa . Gerçekten oynanan oyunlar içerisinde her zaman 1 numara. Web üzerinden rahatça oynanan bu oyun için yüz yılın oyunu yorumları gelmeye başlamış durumda.

Okey tarihi çok eskide olsa Türklerde gerçekten sevilen ve tutulan bir oyun. Artık kahve ortamlarında olmasa  da internet üzerinden aracı sitelerle beraber oynanan harikulade bir oyun. Sunulan oyun hizmetleri ile beraber genel bir karşılaştırma yapacak olursak şuan en çok tercih edilen web tabanlı oyun diyebiliriz. Türk toplumuna uyması bakımından da iyi bir eğlence. Çünkü bizim insanlarımız sohbet etmeyi, yeni insanlarla tanışmayı, arkadaş edinmeyi çok sever. Bu özellik hasebi ile eschat’dan sonra esokey’in piyasada çıkması ile bu ortam yakalanmış oldu. En kaliteli okey sitelerine de baksanız oralarda ki muhabbet buralarda ki ile aynı değil. Oralarda genelde muhabbet yok gibi bir şey.

Okey oynamak istiyorum diyen türkiye’nin  çok sayılı kullanıcıları artık bizimle beraber yollarına ilk adımlarını attılar. Okey Oynamak isteyenlerin en güncel eğlenceli ücretsiz adresi internet sitemiz, her geçen gün üyeleri sayesinde emin adımlarla ilerlemektedir. Sizlerde Okey oyunu oynanan eğlence ağında hemen yerinizi alarak oyun odalarımızda hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Sitemiz kullanıcı dostu site tasarımı ve ayrıca sakinliği ve seviyeyi belirten yeşil renkleriyle kullanıcıların göz zevkine de hitap etmektedir, Kolay ve basit kullanışlı sitemizde Hemen ücretsiz oyuna başla butonunu tıklayarak genel odamıza gireceksiniz.

Haydi Okey oyna 'da yeri geldiğinde çocuk gibi olmanın keyfini, yeri geldiğinde liseli aşıklar gibi olmanın zevkini yaşayalım.Evlerimizde,iş yerlerimizde belki kışın kar yağışı eşliğinde belki de yazın tatilde kumda güneşlenirken sanal ortamın bulunduğu her yerde boş saatlerimizi binlerce kişiyle paylaştığımız geleneksel okey oyununu sizlere kısaca anlatmak istedik.

Durma sende bu muhteşem oyun içerinde bedava sunulan hizmetlere talip ol ve üye olmadan okey oyunu oynamak istiyorum diyenlerin yanına otur. Okey oyunu ortamlarında aranan en güzel ortamı bul ve hemen okey oyunu salonlarında oyuna devam et. Hatta arkadaşlarınıda buraya davet et.

 Güzel 1 Yorum :slm öncelikle siteniz harika bizi gündelik sitresimizden bazende hayatta ki sorumluluk larımızdan azda olsa uzaklaştırıyor evet amac okey oynamak ama edinilen arkadaşlıklar dosluklar aslında sadece okey oynanmadını insanın hayatına bir çok şey kattını düşündürüyor insan bazen tanımadıgı bir insanla sırf tanımadıgı için o kadar güzel sohbet edip dertleşe biliyorki anlatamam bu yüzden size tşk sunarım ve sitenizin hep var olmasını temenni ederim.
Bu yorumdan sonra karar sizin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder