10 Mart 2013 Pazar

Oyun Okey


Oyun oynamak bizlerin en büyük tutkusu idi. Küçükken terlikleri dizer onlarla oyun oynardır. Nerde bizim zamanımızda öyle şaşalı oyuncaklar arabalar. Biz elimize geçen her şeyi oyuncak olarak kullanıyor bundan mutlu olmaya çalışıyorduk.
Şimdiki devirde artık çocukların bile oyun eğlence anlayışları değişti. Biz ufacık şeylerle mutlu olurken şimdiki dönemde en kral oyuncağı bile alsanız çocukları mutlu etmek doyurmak imkansızlaştı.Artık çocukların bütün oyun anlayışı bilgisayar üzerinden olmaya başladı. Biz eskiden bir araya toplanır mahalle maçları yapardık. Şimdi nerde . Çocuk alıyor oyun cd’sini yüklüyor tek başına oynuyor. Yavaş yavaş tüm oyunları kavrıyor. Yaşı büyüdükçe de kağit oyunları okey oyunları masa oyunlarına merak salmaya başlıyor.
Okey oyuncu istatistiklerini açıklasak yaş sınırlamasının baya düştüğünü görürüz . Artık gençlerimiz okey sitelerinde okey oynamak için birbirleri ile yarışıyorlar. Aslında bu tarz ortamlar insanları sosyallikten uzaklaştırıyor. Aslında değişen çağda da sosyallik kavramı da iyice değişmiş duruma geliyor. Sosyallik deyince okey siteleri veya  face , twit gibi büyük kurumlar ön plana çıkıyor.
Sizler bu sitelerde çok vakit geçiriyorsunuz. Peki bu siteler ne kadar güvenli. Aslında kimin ne olduğunu bilmeden dalıyor oynuyoruz. Bin bir çeşit insan var buralarda güvenli ortamlar şart. Bu aşamada sizlere Türkiye’nin en güzel oyun siteleri arasındaki istaka.info sitesini öneriyoruz. Burada rahat huzurlu bir biçimde okey oyunu oynayabilirsiniz. Tabi tercih sizin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder