5 Mart 2013 Salı

Okey oyna anketi

Okey oyunu oynayanlar arasında anket:


Türkiye de bir anket yapsak internet üzerine en çok oynana oyun nedir diye aslında çıkacak sonuçlar çok acık ve net gibi ortada “okey” olurdu. İnsanlarımız gerçekten bu oyunu cok severek ve eğlenerek oynuyorlar. Hizmet açısından kişilere daha rahat sunulan bir hizmet webmasterlar yönünde.
Günümüz dünyasının en çok tercih edilen sistemleri arasında okey. Nedeni bilinmez ama insanlarımız bu oyunu gerçekten çok seviyorlar. Bir öğrenci evine geldiğinde bir çalışanımız evine geldiğinde en çok tercih ettigi ve vakit kaybetmeden başına oturduğu bir eglence okey.
Aslında teknolojik gelişmeler insanlarımızdaki yavaş yavaş değişen kültürden dolayı artık eski ortamlar kalmadı. Eskiden arkadaşlar toplanır bir çay kahvesine gider bu oyunu oynarlardı. Teknoloji geliştikçe kültürümüz bozuldukça toplum olarak böyle dostane ortamlardan uzaklaşmaya başladık. Ve günümüzün en çok sıkıntısı olan ağır çalışma saatleri. Bir çalışanımız bugün düşündügümüzde saat 8 de evinden çıkıyor eve gelmesi akşam 21.00 ı buluyor. Buda demek oluyor ki iyice işçi durumuna düşen 7/24 çalışan robotik bir sistem oluşuyor. Tamamen asosyal bir ortam.
Peki biz bu eksik yönümüzü nasıl kapatmaya çalışıyoruz diye düşünüyor insanlar. Biz bunun cevabını bulduk aslında. Sizler için sağlanan okey hizmetleri ile insanlar bu asosyal cevreden kurtulup bir nebzede olsa kendini bu ortamlarda rahat ve sosyal olarak buluyor.Buralarda rahatça oyununu oynuyor sohbetini ediyor günün yorgunlugunu sitede bırakıp sabaha huzurlu bir başlangıç yapıyor.Bu tarz hizmet veren sitelerin sayısı artık 10 binleri buldu. Otomatik olarak amaçlar ve hedeflerde değişti. Sizleri kobay olarak gören  ve paranızı çarpmaya çalışan binlerce site meydana geldi. Bunlara dikkat etmek gerekir. Bu tarz sitelerin şuan çok olması göze çarpan en etkili nokta.
Artık bu ortamlar içerisinde insanlarımız bilinçlendi ve soyulduklarının farkına varmaya başladı. Ama unutmamak lazım sizlere bu hizmetleri sunmayı amaç edinmiş bu doğrultuda sizlere hizmeti bir borç bilen sitelerimizde mevcut. Bunların içerisinde en etken olanında ıstaka okey. 2008 yılından bu yana sizler için bedava okey hizmeti sunan tüm güvenliginiz ön plana alarak ücretsiz hizmet ve kaliteyi bir arada buluşturan bir sistem. Üye olmadan okey oyunu oynama imkanı ile de son zamanlarda piyasada ciddi anlamda hakkından söz ettiren bir site. Sizleri her açıdan kollayan gözetleyen bir oyun sitesi.
Biz sizler için uzun zamandır bu tarz siteleri incelemeye başladık . Görüyoruz ki sizlere gerçek hizmetle yola cıkıpta sapıtan binlerce site var. Gözleri sizlerin cebinizde. Burada sizlere bu paranoyalardan kurtulan ıstaka okey sitesinden bahsedelim biraz.
Okey oyna ana paralasını kullanan bir çok sektörde gerçek hizmet veren bir site. Okey denince insanların aklına gelen ve şuan ciddi bir marka olma yolunda ilerleyen bir oyun ortamı. Yılların vermiş oldugu tecrübeleri bir araya toplamiş bir eğlence. Sizlere yardımcı olmak amacı ile özenle seçilmiş admin ve opları bulunan ve sizlerden gelecek op teklifine her zaman sıcak bakan bir sistem.
Okey oynayan insanlar burada.Dilerseniz bu seçkin ortama sizde baglanabilirsiniz. Giriş için resime tıklamanız yeterlidir.

x

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder