19 Mart 2013 Salı

Istaka okey oyunu

Istaka okey uzun zamandır bu sektörde devam eden okeycilerin en ugrak noktasıdır. 2008 yılından beri bu alanda faal olarak bulunan sitemiz sizlere daha saglıklı ve güzel bir oyun anlayışı kazandırma ve güzel ortamlar sunmak için açılan bir sitedir.

Kullanıcılarıın bir çogunun gerçekten memnun oldugu bir sistem . Es okey tabanında hayal edilemez bir çok şeyin hayal edilebilir hala gelmesini saglayan bugunkü sistemde puan koruma vb  uygulamaların fikir babasıdır.Neden derseniz tamamen sizlere daha kaliteli bir oyun saglamak.

Tamamen üyeliksiz oyuncu formunda okey oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken web sunucumuzu açarak bir salona girmek ve masalarımızdan beğendiğiniz bir masaya girerek oynamaya başlamak. Üstelik isterseniz arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızı çağırıp oturduğunuz masanın numarasını söylerseniz kolayca kullanıcıların masanızı bulabilir ve masaya oturarak oyuna başlayabilirsiniz. Üstelik oyuncuların için oluşturduğumuz iletişim panelinden kolaylıkla birbirinizle sohbete dalabilirsiniz. Kendi aranızda chat yapabilir ve yenilen arkadaşlarınıza takılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınız hazır değilse internet sayfamızda bulanan diğer insanlarla da oyun oynama fırsatına sahipsiniz. Mesajlaşma paneli burada da mevcuttur ve diğer insanlarla da ister mesajlaşın isterseniz kendi halinizde oyununuzla ilgilenin. Bu tamamen size kalmış. internet sayfası ortamında oyun oynamanın en mükemmel yanı ise oyun oynarken taş toplamanıza ve dağıtmanıza gerek kalmıyor olmasıdır. Yaptığınız şey oyun kısmıdır. Kalan her şeyi bizler oyuncuların için hallediyoruz. Üstelik ister yolda giderken oynayın ister iş yerinde ister evinizde: internetin bulunduğu her yerde, haydi durma ıstaka okey oyna! Bu kullanışlı oyunu web sunucumuzda tamamen nezih bir ortamda oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder